Butterfly i prośba do czytelników

To kulinarna podróż przez smaki świata, w poszukiwaniu smaku doskonałego. Każdego dnia będę coś gotować dla siebie i dla Was. Może wspólnie odnajdziemy harmonię zmysłów. Zupy,sery,mięsa,wędliny,owoce,morza,sałatki,chleb,makarony,pizza,desery. Mniam! Afrodyta powstała z morskiej piany... Butterfly z mojej wanny pełnej jabłek. Leć, leć motylku do ludzi. Przynieś im radość i uśmiech. Wrzuć im do garnka garstkę szczęścia i natkę spokoju. Leć, leć mój malutki.
Wszelkie prawa autorskie są zastrzeżone dla autora bloga. Opublikowane fragmenty powieści pod roboczym tytułem "Gniew Aniołow" są również własnością autora bloga i zostały przez niego napisane, według dat publikacji. Za uszanowanie zasad tej strony dziekuję :)

autor: Izabela Sikorska

środa, 5 marca 2014

Wołowina inaczej. Świeca wołowa z czerwoną soczewicą. Pycha ;)

Świeca wołowa z czerwoną soczewicą i duszonymi porami.
receptura: Grzegorz Cielecki

Składniki
Świeca wołowa
Oliwa z oliwek  - 2 łyżki
Masło – 1 łyżka
Mąka pszenna – 1 łyżka
Soczewica czerwona  -  80g
Por – 1 szt
Imbir mielony – szczypta
CZYTAJ CAŁOŚĆ:  http://smakdoskonaly.pl/swieca-wolowa-z-czerwona-soczewica-i-duszonymi-porami/#sthash.uWa9BVEZ.dpuf

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz