autorzy: Karolina Stawska-Cielecka i Izabela Sikorska-Garbień
Ziemniak, wspaniały dodatek do dań, zup i sałatek.
Młody majowy i czerwcowy smakuje tak, jak najwykwintniejsze danie świata.
Smakuje naszym dzieciństwem.
Ale stracił swoją dawną popularność.
Zarzuca mu się wiele złego.
A wszystko to mity i plotki.Dlaczego my Polacy zaczęliśmy
wypierać ze swojej kuchni narodowy symbol jakim od setek
lat był ziemniak? Czas rozdmuchać tę czarną aurę nad ziemniakiem,
który jest również pięknym, olśniewającym kwiatem
Właśnie teraz, w czerwcu kwitnie nadając polom wyjątkowy urok.
Młody majowy i czerwcowy smakuje tak, jak najwykwintniejsze danie świata.
Smakuje naszym dzieciństwem.
Ale stracił swoją dawną popularność.
Zarzuca mu się wiele złego.
A wszystko to mity i plotki.Dlaczego my Polacy zaczęliśmy
wypierać ze swojej kuchni narodowy symbol jakim od setek
lat był ziemniak? Czas rozdmuchać tę czarną aurę nad ziemniakiem,
który jest również pięknym, olśniewającym kwiatem
Właśnie teraz, w czerwcu kwitnie nadając polom wyjątkowy urok.
CZYTAJ CAŁOŚĆ I PRZEPIS NA BŁYSKAWICZNY KREM ZIEMNIACZANY: http://smakdoskonaly.pl/pamietajcie-o-ziemniakach-przeciez-zawsze-je-jedliscie/
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz