Cytrynowy kurczak w rozmarynie.
tekst: Izabela Sikorska-Garbień
zdjęcia: Kamil Tułpatowicz
To danie jednogarnkowe, wywodzące się z kuchni włoskiej. W sam raz na niedzielny obiad. Dzieci przepadają za smakiem tej potrawy. Bo jest w nim smak lata i wakacji. Możecie zrobić im niespodziankę i przygotować w ostatni wakacyjny weekend tego kurczaka. Niech będzie miłym akcentem odchodzącego powoli lata …
CZYTAJ CAŁOŚĆ: http://smakdoskonaly.pl/cytrynowy-kurczak-w-rozmarynie/
Butterfly i prośba do czytelników
To kulinarna podróż przez smaki świata, w poszukiwaniu smaku doskonałego. Każdego dnia będę coś gotować dla siebie i dla Was. Może wspólnie odnajdziemy harmonię zmysłów. Zupy,sery,mięsa,wędliny,owoce,morza,sałatki,chleb,makarony,pizza,desery. Mniam! Afrodyta powstała z morskiej piany... Butterfly z mojej wanny pełnej jabłek. Leć, leć motylku do ludzi. Przynieś im radość i uśmiech. Wrzuć im do garnka garstkę szczęścia i natkę spokoju. Leć, leć mój malutki.
Wszelkie prawa autorskie są zastrzeżone dla autora bloga. Opublikowane fragmenty powieści pod roboczym tytułem "Gniew Aniołow" są również własnością autora bloga i zostały przez niego napisane, według dat publikacji. Za uszanowanie zasad tej strony dziekuję :)
autor: Izabela Sikorska
autor: Izabela Sikorska
środa, 27 sierpnia 2014
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz